2009-09-17

upprörd

hur fan tänker du männska??? känns de bättre nu när du stulit någons egendom för att utrycka dig själv eller vad du nu skulle med vår sten att göra??? lämna genast tillbaka den där du tog den om du läser detta...


anna (min syster) köpte för ett tag sedan när hon var uppe i stockholm, en vit slät sten som det stod "pappa" inristat i och så ett hjärta, denna placerade vi på hans grav ihop med en likadan sten som det stod "saknar dig" på.

nu har någon idiot tagit våran pappa sten från graven, antagligen för att lägga på någon annans grav, jag förstår inte hur lågt människor kan sjunka. vi hade ju placerat stenen där för att uttrycka våra känslor å nu känns de som att någon snott dom å antaglgen placerat på en annan pappas grav.

man blir så ledsen, inte nog med att man tvingas gå till en gravsten för att besöka sin pappa istället för att besöka honom i hemmet så som de borde vara, så när man ge honom en present så tar någon den ifrån oss/honom...


(ungefär så här såg stenen ut)

älskade pappa, hoppas du får tillbaka din sten!!!

2 kommentarer:

  1. fy va hemskt förstår att du är arg de ä ju gravskändning å de är olagligt.de ä ju samma som de som välter gravstenar, fattar ej meningen med de.man ska ej jävlas med de som har evig vila anden kan förfölja dig för evigt,så du som gör sånt å som tagit från andras gravar väx upp,ja hoppas ni blir förföljda för evigt av onda andar.
    kram till dig mia å din familj

    SvaraRadera
  2. Fy hur kan man göra en sån grej.Vilka idioter de finns. Hoppas stenen kommer tillbaka!

    SvaraRadera