2010-05-04

levande begravd...

såg precis trailern till den nya beck filmen som kommer ut på bio 21 juni... LEVANDE BEGRAVD!!!!! ja ni den är inte å leka med... min värsta mardröm tror jag..

är förövrigt ledig idg vilkets ka firas med städning å slapp...
ska hämta mini sedan å oxå å ta ett allvarligt snack med hans förskolelärare..

de var nämligen så här att igår drygt 1 tim efter att vi lämnat honom på dagis så ringer, hans fröken å säger att theo har rammlat å slagit sig illa, å att hon aldrig sett en större bula i huvudet. sedan sa hon att dne kom så snabbt så dom ville att vi skulle åka in med honom.
gissa om vi fick panik??
snabbt som tusan var vi där å hon visade oss vart han hade ramlat, min första tanke var omöjligt att han kunde rammla där å slå sig så illa, men då kom de fram en liten ille å sa att en annan unge puttat theo... ja hörde de å ja vet att dagisfröknarna oxå hörde men ignorerade de...
i morse nu när tobbe lämnade av theo så tog han upp de men då svarade dom bara att "nä vi har inga sånna barn här" BULLSHIT säger ja, ja har sett denna unge putta flertalet barn där ibland theo förut, ja har dessutom sett honom bita theo i näsan så blodet sprutade..
så i eftermiddag blir ja inte å leka med, antingen får dom ta upp detta med föräldrarna till dne ungen eller så vill ja få till ett möte med föräldrarna och rektorn, för ja ska känna mig trygg när ja lämnar mitt barn på dagis....


någon som varit med om något liknande?????

3 kommentarer:

  1. Du måste berätta hur det har gått på dagiset med fröknarna! Verkr ju skumt detta...

    SvaraRadera
  2. Hm... stackars Theo! Undrar varför ungen håller på så, måste ju ligga nått bakom det beteendet... och det är verkligen något som pedagogerna måste ta tag i!! Både för ungens skull och självklart för de andra barnens!!

    Såg att du länkat till min blogg, vad glad jag blir :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Självklart ska alla föräldrar känna sig trygga när man lämnar sitt barn och det är pedagogernas uppdrag att sköta det! Men att det här barnet putts och bits har ju förmodligen en bakomliggande orsak vilket inte är ett försvar för det är ju pedagogernas skyldighet att bevaka så att inte sådana här situationer uppstår även fast de såklart inte kan se precis allt. Hoppas att det fixar sig både för barnet, Theo och eran trygghet!

    SvaraRadera